Fijnmalen tot 50 micron

Wij zijn gespecialiseerd in het verfijnen van grondstoffen voor de diervoederindustrie. Onze expertise ligt in het (zeer) fijnmalen, waardoor we uitblinken in de productie van hoogwaardige poedervormige ingrediënten. Dankzij geavanceerde technologieën kunnen we op verschillende molens grondstoffen verwerken tot fijn poeder met een maalgraad die variabel instelbaar is tussen 2000 en 50 micron.

Wat ons onderscheidt, gaat verder dan alleen het verfijningsproces. We zetten ons in voor het waarborgen van de hoogste kwaliteit van de eindproducten. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze geavanceerde meetapparatuur waarmee we de fijnheid van het poeder kunnen meten en nauwlettend kunnen monitoren. Hierdoor kunnen we consistentie garanderen en ervoor zorgen dat de strikte specificaties van de diervoederindustrie (en onze opdrachtgevers) worden nageleefd. Door onze jarenlange ervaring in het vak, is de kwaliteit van het eindproduct consistent en hoogwaardig.

We beschikken over diverse maalinstallaties. Deze veelzijdigheid stelt ons in staat om aan te sluiten bij uw specifieke behoeften en eisen. Of het nu gaat om het verwerken van kleine batches met specifieke vereisten of grote volumes die een gestroomlijnde aanpak vereisen, wij passen ons gemakkelijk aan.
Onze voorkeur voor pneumatisch transport in het productieproces draagt ook bij aan onze onderscheidende aanpak. Dit biedt aanzienlijke voordelen, vooral voor grondstoffen in de diervoederindustrie.

Het gebruik van luchtstroom minimaliseert het risico op versleping tijdens het transport, wat van groot belang is om de zuiverheid van de eindproducten te behouden. Dit is essentieel, vooral bij grondstoffen die gevoelig zijn voor verontreiniging. Samenvattend is Van Tuijl uw toegewijde partner voor het verfijnen van grondstoffen die van vitaal belang zijn voor de diervoederindustrie. Onze geavanceerde technologieën, nauwkeurige meetinstrumenten en diverse maalinstallaties stellen ons in staat om niet alleen de fijnheid van poedermaterialen te waarborgen, maar ook om aan uw specifieke eisen te voldoen. Met een sterke focus op kwaliteit en ons innovatieve gebruik van pneumatisch transport, zijn we uw betrouwbare partner voor het verwerken van grondstoffen als basis of ingrediënt voor hoogwaardige diervoederproducten.