Verpakken

Een van onze expertises is het verzorgen van op maat gemaakte verpakkingsoplossingen voor grondstoffen in de diervoederindustrie. Onze specialiteit ligt in het ompakken en uitpakken van grondstoffen, waarbij we voldoen aan de unieke behoeften van elke opdrachtgever.

Grondstoffen kunnen in diverse verpakkingen aankomen, variërend van zakken van 10 kilo tot grotere partijen. Hier komt ons innovatieve ompakproces om de hoek kijken. We bieden de flexibiliteit om  grondstoffen om te pakken naar verschillende formaten, zoals bulk, big bags met 1.000kg of 500kg en zakgoed, afhankelijk van de specifieke vereisten en behoefte van onze klanten. Zodra de grondstoffen zijn omgepakt naar de gewenste verpakking, verzorgen we een vlekkeloze logistieke dienstverlening  voor de oorspronkelijke opdrachtgever.

Flexibiliteit staat centraal in ons bedrijfsmodel. We begrijpen dat de vereisten van onze klanten kunnen variëren op basis van seizoensgebonden schommelingen, marktvraag en andere factoren. Daarom zijn we er trots op dat we in staat zijn om grondstoffen om te pakken naar elke gewenste verpakkingsvorm, of het nu gaat om het creëren van grotere partijen voor efficiënt transport of het verdelen van grondstoffen in kleinere eenheden voor specifieke toepassingen.

We bieden met ons eigen hoogwaardige verpakkingsmateriaal een breed scala aan verpakkingsmogelijkheden.. We begrijpen dat elk product uniek is en streven ernaar om de juiste verpakkingsoplossing te bieden die de inhoud beschermt, de logistiek vereenvoudigt en bijdraagt aan de algehele efficiëntie van onze klanten.

In een wereld waar efficiëntie, maatwerk en kwaliteit de sleutel zijn tot succes, staat Van Tuijl klaar om aan al uw verpakkingsbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om het ompakken van grote partijen grondstoffen naar handzame verpakkingen of omgekeerd, we zijn uw betrouwbare partner die zich inzet voor excellentie en tevredenheid. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst voor de veevoederindustrie.