Van Tuijl Feed Enrichment mag een breed scala aan opdrachtgevers bedienen in de dynamische wereld van FEED en PETFOOD. Onze gewaardeerde afnemers zijn bedrijven die een actieve rol spelen in de productie, ontwikkeling en distributie van hoogwaardige diervoeders voor met name jongdiervoerders en petfood.

Hoogwaardige producten
Hoogwaardige producten
Hoogwaardige producten

Of het nu gaat om de wens om het assortiment uit te breiden, te voldoen aan groeiende vraag of flexibeler te opereren zonder zelf te investeren in productiefaciliteiten, onze klanten vinden in Van Tuijl Feed Enrichment een betrouwbare partner. Onze hoogwaardige producten en dienstverlening voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Of het nu gaat om de levering van één product of de afname van het totale dienstenpakket, Van Tuijl Feed Enrichment behandeld de klant als koning. Ontdek zelf wat Van Tuijl Feed Enrichment voor u kan betekenen.

Verschillende segmenten

Ze kopen grondstoffen in en verwerken deze in hun eigen fabrieken maar laten deze grondstoffen ook op verzoek bij ons mengen tot een eindmengsel. Een eindmengsel wat in eigen verpakkingen vanuit Kesteren de hele wereld over wordt geëxporteerd. De klanten strekken zich uit over verschillende segmenten binnen de FEED sector, waaronder handelaren, fabrikanten en ondernemingen die zich richten op specifieke niches binnen diervoeding. Door samen te werken met Van Tuijl Feed Enrichment kunnen onze partners profiteren van onze expertise en flexibele productiecapaciteit.

Verschillende segmenten