Missie

Van Tuijl Feed Enrichment, geworteld in een rijke geschiedenis van ruim 60 jaar in de FEED-sector, zet zich onverminderd in om een solide basis te leggen voor topkwaliteit in de volledige keten van vleesproductie tot consumptie.

Visie
Visie
Visie

Van Tuijl Feed Enrichment streeft naar een nog prominentere positie als voortrekker in de productie van eiwitrijke diervoeders en uitmuntende dienstverlening. Ontzorgen en partnerschap zijn niet slechts kernwaarden, maar de sleutelbegrippen die de fundering vormen van onze bedrijfsfilosofie. Onze inzet voor innovatie en het actief zoeken naar doeltreffende oplossingen zijn de drijvende kracht achter onze missie om meer mogelijkheden te creëren voor de verrijking van diervoedergrondstoffen tot hoogwaardige producten. Wij staan open voor de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen op mondiaal niveau en blijven onze processen zoveel mogelijk optimalieren om de kwaliteit te waarborgen. Op deze wijze dragen wij substantieel bij aan het succes van onze gewaardeerde klanten binnen de keten van (jonge) diervoeders & de groeiende markt van petfood.

 

Bedrijfscultuur

Als hecht familiebedrijf koesteren wij een bedrijfscultuur die niet alleen een veilige werkomgeving waarborgt, maar ook een omgeving waarin elke medewerker zich niet slechts gewaardeerd voelt, maar actief bijdraagt aan ons gedeelde succes. Langdurige dienstverbanden worden beschouwd als bouwstenen van expertise, wat onze onderneming verrijkt met diepgaande kennis en ervaring. Onze normen en waarden vinden hun oorsprong in onze christelijke grondslagen, die als leidraad dienen in al onze bedrijfsbeslissingen.

Bedrijfscultuur